Bart van den Belt

oprichter en eigenaar

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy. Het is zijn droom om een organisatie te bouwen die een substantiële impact maakt voor ondernemend Nederland. Wil met ondernemers het verschil maken.

Sanne vd Belt

vormgever en mentale support

Sanne is de vrouw van Bart. Naast steun en toeverlaat is Sanne vormgever van trainingsmaterialen van de ZSA. Gepassioneerd om een verschil te maken door middel van creativiteit.

Jon Rijlaarsdam

spreker en businesscoach

Jon Rijlaarsdam is businesscoach en relatiebeheerder bij de Zakelijk Succes Academy. Na jarenlang als salesmanager voor BMW te hebben gewerkt zet hij nu zijn commerciële inzicht in om ondernemers te helpen groeien.

Gerina van Gelder

eventmanager

Gerina zet haar dienstverlenende en organisatorische talenten in om iedereen een warm welkom te laten ervaren tijdens al onze evenementen. Perfectionist met een glimlach en eventmanager in hart en nieren.

Annemieke de Schipper

administratie

Annemieke de Schipper is verantwoordelijk voor de administratie en het beheren van de agenda van Bart. Zij zorgt ervoor dat de backoffice goed werkt en dat Bart zich volledig kan richten op continue groei en verbetering.

Lindemarie Jongste

Zakelijk Succes Coach
trainer Positioneer je bedrijf

Lindemarie Jongste helpt ondernemers om zichzelf zichtbaar te maken. Afgestudeerd als communicatie-wetenschapper en enthousiaste duizendpoot.

Geert Bart van Weeghel

trainer Grip op je cijfers

Geert-Bart is sparringspartner voor ondernemers en helpt met zijn administratiekantoor al jaren ZZP’ers en MKB’ers om hun administratie zonder gezeur op orde te houden.

Vanessa Valkhof

opleidingsadviseur

Vanessa Valkhof is onze opleidingsadviseur. Zij helpt de kwaliteit van de inhoud van onze opleidingen en trainingen te waarborgen en zorgt voor de certificeringen.

Ronald vd Son

grafische vormgeving

Ronald van der Son is het online opperhoofd. Hij zorgt ervoor dat onze websites naar behoren blijven werken en er fris uit zien. Gek op reizen en vol goede ideeën.