Mogen we ons even voorstellen?

Bart van den Belt

Bart van den Belt

Algemeen directeur / trainer

Bart van den Belt is oprichter en eigenaar van Zakelijk Succes BV. Auteur van diverse boeken, spreker en trainer in hart en nieren. Wordt blij van strategie en actie. Bij lekker weer kun je hem vinden in Teuge, waar hij uit het vliegtuig springt.

Jon Rijlaarsdam

Jon Rijlaarsdam

businesscoach / trainer

Jon Rijlaarsdam is businesscoach en relatiebeheerder bij de Zakelijk Succes Academy. Na jarenlang als salesmanager voor BMW Nederland te hebben gewerkt zet hij nu zijn commerciële inzicht in om ondernemers te helpen groeien.

Gerina van Gelder

Gerina van Gelder

Eventmanager en Kwaliteitsopperhoofd

Gerina zet haar dienstverlenende en organisatorische talenten in om iedereen een warm welkom te laten ervaren tijdens al onze evenementen. Perfectionist met een glimlach en eventmanager in hart en nieren.

Annemieke de Schipper

Annemieke de Schipper

Bart-manager / backoffice

Annemieke de Schipper is de Bart-manager van de organisatie. Ze is het fundament van onze backoffice en zorgt ervoor dat Bart zich volledig kan richten op de strategie en uitvoering.

Sanne van den Belt

Sanne van den Belt

Grafisch vormgever en DTP

Sanne is grafisch vormgever en houdt zich samen met Ronald bezig met de vormgeving voor de Zakelijk Succes Academy. Daarnaast is ze eigenaar van Wijsontwerp. Vanuit haar eigen bedrijf is ze marketingcoach voor ondernemers.

Ronald van der Son

Ronald van der Son

webdesign / contentplanning

Ronald van der Son is het online opperhoofd. Hij zorgt ervoor dat onze websites naar behoren blijven werken en er fris uit zien. Gek op reizen en vol goede ideeën.

Hier geloven we in…

  • We geloven dat ondernemers een positieve impact kunnen hebben in onze samenleving door het inzetten van hun kennis en kunde en het creëren van toegevoegde waarde
  • We geloven dat ondernemers bezig moeten zijn met waar ze goed in zijn. Daarom trainen we ondernemers in het neerzetten van een goede basis voor hun bedrijf en het vergroten van hun impact en invloed door middel van marketing en sales.
  • We geloven dat succesvolle organisaties waarde gedreven zijn en succes alleen stand houdt als het in dienst is van anderen.

Missie

Ondernemers helpen groeien.

Zodat ondernemers vanuit rust kunnen leven en een verschil kunnen maken met hun kennis, kunde en talenten.

Visie

Trainingen verzorgen die zo praktisch en waardevol zijn, dat ze ondernemers in staat stellen om met hun eigen kennis en kunde een groter verschil te maken. Dit doen we op het gebied van persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, marketing en verkoop, waarbij we onderscheidend zijn in onze kernwaarden en ondernemers blijven uitdagen om vanuit hun hart te werken en te leven.

Kernwaarden:
Wij werken vanuit een cultuur van (k)EER: (kwaliteit) Echtheid, Eenvoud, Resultaat

Wij zijn er om elkaar en onze ondernemers te dienen en op te bouwen. We kiezen er consistent voor om verantwoordelijkheid te nemen in ons leven en bedrijf, rentmeesterschap te tonen over onze tijd, geld en energie en elkaar uit te dagen tot het tonen van voorbeeldgedrag en leiderschap.

Ben jij onze ideale klant?

Onze ideale klanten zijn dienstverlenende zzp’ers en mkb’ers die hun bedrijf succesvol willen lanceren of naar het volgende niveau willen. Het zijn mensen die begrijpen dat ondernemerschap een vak op zich is. Ze zijn goed in hun vak en zijn erop gericht om hun klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Ze begrijpen dat het voor je continuïteit noodzakelijk is om winst te maken. Ze verlangen naar een leven vol overvloed en willen financiële vrijheid.

Onze programma’s zijn gemaakt voor:

✓  Dienstverlenende ZZP’ers en MKB’ers

✓  Groeiende ondernemers met 100 tot 1.000.000 euro omzet

✓  Professionals met een gezonde ambitie

Tegelijkertijd draait het voor onze klanten om meer dan geld verdienen alleen. Ze willen zichzelf ontwikkelen en een verschil maken met hun kennis en kunde. Ze houden hun hoofd bij de cijfers en hun hart bij de klant.

  • Ik wil een verschil maken voor mijn klanten
  • Ik ben bereid om tijd, geld en energie in mijzelf te investeren
  • Ik neem zelf verantwoordelijkheid voor de groei van mijn bedrijf

Heb jij drie keer ‘Ja’ geantwoord? Dan ben jij onze ideale klant!

Sponsor van Compassion – Wij willen een impact maken

We leven zelf voor wat we aan ondernemers leren. Goed rentmeesterschap is daar onderdeel van. Over onze tijd, onze energie en over geld. Daarom zijn we sponsor van Compassion.

“We hoeven het wiel (voorlopig) niet opnieuw uit te vinden”
We zijn gepassioneerd om op grote schaal een impact te hebben in het leven van mensen. Alleen we kunnen niet én een trainingsorganisatie bouwen én starten met ontwikkelingswerk. (we noemen het liever ’empowerment-werk’) Daarom zijn we op dit moment sponsors van een organisatie waarvan we weten dat het een grote impact heeft. En wat bovendien aansluit bij onze missie en kernwaarden. Naast programma’s voor kinderen en moeders heeft Compassion ook het ‘Leadership Development Program’. Met dit programma leiden ze studenten op tot leiders in lokale gemeenschappen.

Over Compassion
Compassion Nederland wil gehoor geven aan Gods opdracht om op te komen voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Deze kinderen leven in armoede en dat heeft veel gevolgen voor hen: geestelijk, fysiek, economisch en sociaal/emotioneel. Compassion wil hen een leven in vrijheid bieden, zodat ook deze kinderen echt kind kunnen zijn om vervolgens op te groeien tot volwassen mensen. Christenen die verantwoordelijkheid dragen in hun omgeving en verschil maken.

Factsheet:

  • Ruim 1.800.000 sponsorkinderen
  • werken in 26 landen
  • 68% van de kinderen ontvangt kaarten en brieven
  • Compassion heeft slechts 5,6% overhead kosten!