Het team van de Zakelijk Succes Academie

Backoffice en support

Bart van den Belt

Algemeen directeur en oprichter

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academie. Het is zijn droom om een organisatie te bouwen die een substantiële impact maakt voor ondernemend Nederland. Wil voor en met ondernemers het verschil maken.

Sanne van den Belt

Grafisch vormgever

Sanne is twee dagen per week werkzaam als grafisch vormgever bij de Zakelijk Succes Academie. Enthousiast en gepassioneerd om een verschil te maken door middel van creativiteit.

Annemieke de Schipper

Backoffice

Annemieke de Schipper is verantwoordelijk voor de communicatie met klanten en de administratie. Zij zorgt dat alles soepel verloopt op kantoor. Houdt ervan om bij een strandtent te borrelen.

Gerina van Gelder

Eventmanager

Gerina zet haar dienstverlenende en organisatorische talenten in om iedereen een warm welkom te laten ervaren tijdens al onze evenementen. Perfectionist met een glimlach en eventmanager in hart en nieren.

Vanessa Valkhof

Opleidingsadviseur

Vanessa Valkhof is onze opleidingsadviseur. Zij helpt de kwaliteit van de inhoud van onze opleidingen en trainingen te waarborgen en zorgt voor de certificeringen.

Ronald vd Son

Webmaster

Ronald van der Son is het online opperhoofd. Hij zorgt ervoor dat onze websites naar behoren blijven werken en er fris uit zien. Gek op reizen en vol goede ideeën.

Sofie

kantoorhond en inspirator

Sofie is de positiviteit zelve en een geweldige luisteraar. Geen tegenslag is haar te veel en iedereen kan zijn verhaal bij haar kwijt. Voor velen een voorbeeld in speelsheid. Dol op wandelen en kleine hapjes.

Trainers, coaches en adviseurs

communicatie trainer

Lindemarie Jongste

Zakelijk Succes Coach © (ZZP)
Trainer Positioneer je bedrijf

Lindemarie Jongste helpt ondernemers om zichzelf zichtbaar te maken. Afgestudeerd als communicatie-wetenschapper en enthousiaste duizendpoot.

Ies Biekart

Zakelijk Succes Coach ©
(ZZP en MKB)

Ies heeft jarenlange ervaring bij grote organisaties als defensie en de NAVO en weet met een no-nonsense aanpak snel tot de kern van de zaak te komen.

Lieselore van Dijkhuizen

Zakelijk Succes Coach © (ZZP)

Lieselore van Dijkhuizen zit vol goede ideeën. Ze is een kei in zaken en mensen in beweging zetten en gepassioneerd over ondernemers die een verschil willen maken.

Geert Bart van Weeghel

Trainer Grip op je cijfers

Geert-Bart is sparringspartner voor ondernemers en helpt met zijn administratiekantoor al jaren ZZP’ers en MKB’ers om hun administratie zonder gezeur op orde te houden.

Missie: de maatschappij veranderen door ondernemerschap

Heb je iemand weleens horen zeggen: “ondernemers worden geboren, je bent het of niet”? Het is de grootste onzin die er bestaat! Wij geloven dat ondernemerschap een vak is met een specifieke manier van denken en doen. Ondernemerschap bestaat uit aan te leren competenties, zoals:

  • oplossingsgericht denken
  • communicatieve vaardigheden
  • marketing en verkoop vaardigheden
  • rentmeesterschap
  • procesmatig managen
  • leiderschap

Ondernemerschap als oplossing voor een flexibele arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert. De komende jaren zullen duizenden banen verdwijnen door robotisering en zullen er volgens ons drie groepen in de werkbevolking in Nederland ontstaan. Er zullen banen blijven voor hyperspecialisten in specifieke vakgebieden en er zullen banen ontstaan voor generalisten met een flinke dosis creativiteit. De derde groep die overblijft zijn alle mensen die wél goed zijn in hun huidige vak, alleen niet meer persé nodig zijn binnen grote organisaties. Voor deze groep is ondernemerschap de ideale oplossing.

Ieder kind leert ondernemerschap

Duizenden kinderen vallen ieder jaar ‘buiten de boot’ omdat ze te creatief, enthousiast of ‘aanwezig’ zijn. Vroeger noemden men ze in het onderwijs moeilijk opvoedbaar, tegenwoordig noemt men ze speciaal. Wij geloven dat een groot deel van deze kinderen ondernemers in de dop zijn en dat ze met hun unieke talenten van waarde kunnen zijn voor anderen. Helaas is er te weinig aandacht voor ondernemerschap binnen het primair onderwijs. Daar willen we verandering in aanbrengen door het ontwikkelen van lespakketten voor het basisonderwijs.

Waarom ondernemers de wereld veranderen…

Of we het nu willen of niet: onze maatschappij wordt gestuurd door onze economie. Als de markt erom vraagt zullen zelfs de grootste organisaties een ommezwaai maken in hun visie en strategisch beleid om te blijven voldoen aan de wensen van de klant. De grootste innovaties komen dan ook van bedrijven. Daarnaast werken miljoenen Nederlanders bij non-profit of commerciële organisaties en hebben dagelijks te maken met de snelle veranderingen vanuit de maatschappij. De impact van bedrijven en organisaties op het leven van mensen is enorm. Hoe deze organisaties gestuurd worden is daarbij de sleutel. Wij willen een substantiële bijdrage leveren aan het ondernemerschap in Nederland door het creëren van opleidingsprogramma’s en materialen. De maatschappij veranderen door ondernemerschap.