Managementopleiding
Leer alle benodigde leiderschapsvaardigheden.

Type opleidingOpleidingen
OnderwerpLeiderschap

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20 of Download de brochure

Deze incompany training is inclusief
  • op maat gemaakt voor jullie organisatie
  • inclusief telefonische voorbespreking

Wil je als manager of als ondernemer meer inzicht in de organisatieprocessen? Heb je een leidinggevende of coördinerende functie en wil je betere vaardigheden ontwikkelen ten aanzien van je leiderschapscapaciteiten? Na de Managementopleiding weet je alles over de bedrijfsprocessen binnen je eigen organisatie, de doelstellingen en hoe je dit vertaalt naar uitgestippeld beleid.

Verandering in je organisatie maken de uitdaging groter

Elke organisatie maakt veranderingen door. Aan jou de uitdaging om dit goed te vertalen naar je medewerkers. Je hebt de taak om dat te analyseren en te kunnen begeleiden. Niet elke organisatie is identiek aan de ander. Er zit bijvoorbeeld verschil tussen lijn- en staforganisaties. Ook de structuur van organisaties zorgt voor een impact op de bedrijfsvoering en je personeel. Met de missie en de visie van je bedrijf zorg je ervoor dat alle medewerkers weten naar welk einddoel zij toewerken. In de Managementopleiding krijg je hier veel informatie over.

Lees meer

Jouw gegevens

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met ons privacy statement en mogen we contact met je opnemen om je verder te helpen met je aanvraag. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze leeradviseurs helpen je graag.
Bel ons op 030-2001020 e-mail naar info@zakelijksucces.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.