Meer informatie over Open inschrijving Groeiversnellers?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Groeiversnellers
Aanvullende informatie
  • Meer klanten, hogere omzet
  • Opleiding van 3x twee dagen
  • Direct toepasbaar

Groeiversnellers

Meer klanten, hogere omzet.

Je hebt een prachtig product en enthousiaste klanten. Je bent klaar om te groeien en je omzet te verhogen, alleen dat gaat nog niet zo snel als je zou willen. Als je dit herkent dan is het traject ‘Groeiversnellers’ voor jou. Tijdens deze opleiding zorg je ervoor dat je klantreis een solide proces wordt waarmee jij je omzet verhoogt.

Training 1: Positioneer je bedrijf (tweedaagse)

Ontwikkel een sterke waardepropositie met een gesystematiseerde klantreis

Klanten hebben volop keus. Hoe zorg je er nu voor dat ze voor jouw onderneming kiezen? Dat begint met een stevige marktpropositie: jij moet exact weten wat je aanbod is en klanten moeten weten waar je voor staat. Je marktpropositie is het fundament van je onderneming en het kader van je online marketing. Het is belangrijk dat je weet wie jij bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat. In deze training leer je in twee dagen tijd hoe je dat doet en hoe je daardoor meer klanten krijgt.

Training 2: Effectieve online marketing (tweedaagse)

Continuïteit in je leads door een effectieve online strategie
Overkomt het jou ook wel eens dat je een poos geen of niet voldoende inkomen hebt? En dat je daar nerveus van wordt? Logisch, want een stabiele omzet is belangrijk om je bedrijf draaiend te houden. Daarom moeten klanten jou steeds opnieuw weten te vinden. Dat bereik je met een goede marketingstrategie, want die zorgt voor stabiliteit in je inkomsten. In de training effectieve online marketing leer je in twee dagen tijd hoe je met je website en ‘online marketingmachine’ voor de lange termijn zorgt voor een stabiele omzet.

Training 3: Moeiteloos verkopen (tweedaagse)

Meer omzet door een adviesgericht verkoopproces
Je hebt je bedrijf op orde en krijgt regelmatig aanvragen. Toch kan het zijn dat je een hekel hebt aan verkopen. Je hebt het gevoel dat je te veel moet ‘pushen’ en vraagt je regelmatig af of je klant wel op een verkoopgesprek zit te wachten. Herkenbaar? Dan is de training ‘Moeiteloos verkopen’ een absolute must. Na deze training zul je met plezier ieder verkoopgesprek in gaan en ontdekken dat je klanten als vanzelf ‘ja’ tegen je zeggen. Het geheim is de methodiek van adviesgericht verkopen.

Samenvatting

Tijdens Groeiversneller bouw je stap-voor-stap een nieuw fundament voor de groei van je bedrijf. Je ontdekt hoe je van je klantreis een solide systeem maakt die zorgt voor consistente resultaten.

Inclusief Zakelijk Succes Formule t.w.v. € 1.995
Bij deelname aan Groeiversnellers is de online opleiding / modules van de ‘Zakelijk Succes Formule’ t.w.v. € 1.995 inbegrepen zodat jij en je team ten alle tijden een naslagwerk hebben om je marketing en sales te verbeteren.

Groeiversnellers combineren met business coaching
Het is mogelijk om de opleiding groeiversnellers tegen een aantrekkelijk tarief combineren met persoonlijke business coaching. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Als je je marketing goed wilt doen, dan is het belangrijk dat al je communicatie-uitingen kloppen. Om maximaal resultaat te halen uit dit traject kan er onder andere worden geadviseerd om te investeren in:
- een CRM-systeem
- een professionele huisstijl
- een nieuwe website
Eventueel kan ons zusterbedrijf 'MKBmarketing.nl' je daarbij helpen.
Jazeker, dat gebeurt ook regelmatig. Je mag als ondernemer zelf dit traject volgen, maar als je een team hebt mag je ook voor iedere training een teamlid sturen.

Informatie aanvragen

Meer informatie over Groeiversnellers?
Neem vrijblijvend contact op.