Zakelijk Leiderschap l Groeiprogramma voor MKB'ers

Zakelijk leiderschap 2022

De hei sessies

Als ondernemer ben je continu allerlei ballen in de lucht aan het houden. Je bent lekker aan het ondernemen en je omzet groeit gestaag. De keerzijde van je groei is dat jouw agenda (en hoofd) ondertussen steeds voller wordt. Het gevolg is dat je regelmatig het gevoel hebt dat je bedrijf je boven je hoofd groeit. Herkenbaar? Dan ben je niet de enige.

Reflectie en inspiratie

Met de juiste visie en focus zijn al je doelen bereikbaar. Soms wordt je afgeleid door hectiek van alledag. Dan is het fijn om een moment te nemen waarin je weer overzicht creëert. Tijd voor reflectie. Dat is waar Zakelijk Leiderschap – de Heisessies over gaat. Zes dagen ben je even helemaal los van je bedrijf en is er ruimte om aan je bedrijf te werken. Buiten het feit dat je kennis opdoet op het gebied van management, marketing, verkoop en leiderschap is het vooral werken aan je bedrijf; inspiratie, reflectie en plezier.

Dit alles helpt je in de ontwikkeling van jou als ondernemer en je bedrijf; continuïteit in je omzet, financiële rust en meer ondernemersplezier.

Sparren met andere ondernemers

Zakelijk Leiderschap – de Hei Sessies is vooral een persoonlijk programma. Tijdens zes inspirerende heidagen op een prachtige plek ga je samen met een kleine groep ondernemers (maximaal 8 mensen) aan de slag met de verschillende thema’s in je bedrijfsontwikkeling. Door veel aandacht te geven aan individuele cases leer je van elkaar, wordt je geïnspireerd door ander ondernemers en doe je bruikbare kennis op.

Zakelijk Leiderschap – Zes heidagen vol inspiratie

Ondernemen is een prachtig vak dat de nodige uitdagingen kent. Iedere ondernemer heeft daarbij gelijkwaardige sparringspartners nodig. Ondernemers om je heen waarmee je de ups en downs van het ondernemerschap kunt delen.

Tijdens Zakelijk Leiderschap – de Hei Sessies ben je er zes dagen volledig uit. In de ochtend start je met een korte check-in, gevolgd door een inhoudelijk gedeelte. Het inhoudelijke gedeelte is gebaseerd op het MKB Canvas en werkt vanuit drie thema’s:

  • Je effectiviteit van je (persoonlijk) leiderschap
  • De inrichting van je organisatie
  • Het succes van je klantreis

Aan de hand van deze drie focusgebieden en 9 pilaren nemen we je mee hoe jij je bedrijf richting een zelfstandig groeiende organisatie kunt bewegen terwijl jij doet waar je goed in bent.

Na een heerlijke lunch is het tijd om met elkaar te sparren en samen te delen hoe je je doelstellingen gaat realiseren. De dagen zijn een combinatie van inhoud, reflecteren, sparren en oefeningen/opdrachten die inspireren.

Opbouw programma

Voorbereiding: Intake met Leiderschap DISC profiel
Voordat je van start gaat vul je een DISC profiel in en heb je een persoonlijke intake met businesscoach Martijn Wijnen. Samen met hem bespreek je je kracht en valkuilen in je leiderschapsontwikkeling. Hij zal ook de hei sessies leiden.

Thema dag 1: Persoonlijk leiderschap 
Datum: 27 januari 2022

Thema dag 2: De juiste mensen op de juiste plek 
Datum: 17 maart 2022

Thema dag 3: Leiderschaap
Datum: 21 april 2022

Thema dag 4: Een effectievere organisatie
Datum: 2 juni 2022

Thema dag 5: Focus op groei 
Datum: 15 september 2022

Thema dag 6: Een zelfstandig groeiende organisatie
Datum: 3 november 2022

INSPIRERENDE LOCATIE MIDDEN OP DE HEI

Op De Hoorneboeg – midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei – voelt de gewone wereld mijlenver weg. De perfecte plek om weer op te laden en je te laten inspireren door het programma en elkaar.

Bij de Tuinman – het restaurant bij de Hoorneboeg dat je midden in de moestuin vindt – verzorgt je graag met eten dat je goeddoet. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist persoonlijk bij te praten.

Samenvattend bestaat Zakelijk Leiderschap – de Hei Sessies uit:

  • Een persoonlijk DiSC profiel met een intake met een business coach
  • 6 heidagen
  • Inclusief heerlijke lunches en drankjes
  • Inclusief afsluitend diner. Op de laatste heidag is er een afsluitend diner, als gezamenlijke afsluiting van het programma.
  • LocatieBuitenplaats de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum

Investering
De investering voor deelname is € 5.995 excl. all-in.
Dit is het laatste jaar dat opleidingen aftrekbaar zijn in de IB.

Martijn Wijnen – Inspirator en Businesscoach

Het programma ‘Zakelijk Leiderschap’ wordt begeleidt door Martijn Wijnen. Martijn is een inspirerende businesscoach die vanuit verbinding zorgt voor resultaten.

Professionele achtergrond
Voordat Martijn ondernemer werd, hielp hij internationale labels met het bouwen van merken, veranderde met succes de verkoopstrategie van een moderetailer en nam plaats op de directiestoel van MKB bedrijven. Martijn stond eerder in zijn carrière mede aan de basis van de introductie van verschillende L’Oréal merken op de Nederlandse markt en werd door modemerk McGregor gevraagd hoe zij hun merk aantrekkelijker konden maken voor een bredere doelgroep.

Martijn is getrouwd, heeft twee kinderen en is één van de top businesscoaches van Businesscoach Nederland.

GRATIS BONUSPROGRAMMA
voor deelnemers aan Zakelijk Leiderschap – de Hei Sesies

Tweedaagse Bouw een topteam
Medio oktober 2022

Als deelnemer van Zakelijk Leiderschap de Hei Sessies mag je kosteloos deelnemen aan de tweedaagse leiderschapstraining ‘Bouw een topteam’ van de Zakelijk Succes Academie. Hier leer je hoe je succesvol een team samenstelt en aanstuurt.

Klik hier voor meer informatie over de tweedaagse Bouw een topteam

Deze training heeft een waarde van € 995

Vrijblijvende kennismaking

Op dit moment zijn er nog plekken beschikbaar.
Plan een vrijblijvende kennismaking in met Martijn.