Fundament van Zakelijk Succes | Praktisch ondernemerschap op PostHBO

Meer informatie over deelname aan ‘Fundament van Groei’?
Neem vrijblijvend contact op via: 030 – 200 10 20

Fundament van zakelijk succes
Aanvullende informatie
 • 10 Dagen opleiding
 • Inclusief resultaatgarantie
 • Meer klanten, hogere omzet
 • Direct toepasbaar

Fundament van Groei

Ontwikkel een succesvol en zelfstandig opererend bedrijf.

Je hebt een prachtig product en enthousiaste klanten. Je bent klaar om te groeien en je omzet te verhogen, alleen dat gaat nog niet zo snel als je zou willen. Als je dit herkent dan is het traject ‘Fundament van Groei’ voor jou. Tijdens deze opleiding zorg je ervoor dat je klantreis een solide proces wordt waarmee jij je omzet verhoogt.

Positioneer je bedrijf (2 dagen)

Ontwikkel een sterke waardepropositie met een gesystematiseerde klantreis

Klanten hebben volop keus. Hoe zorg je er nu voor dat ze voor jouw onderneming kiezen? Dat begint met een stevige marktpropositie: jij moet exact weten wat je aanbod is en klanten moeten weten waar je voor staat. Je marktpropositie is het fundament van je onderneming en het kader van je online marketing. Het is belangrijk dat je weet wie jij bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat. In deze training leer je in twee dagen tijd hoe je dat doet en hoe je daardoor meer klanten krijgt.

Effectieve online marketing (2 dagen)

Continuïteit in je leads door een effectieve online strategie
Overkomt het jou ook wel eens dat je een poos geen of niet voldoende inkomen hebt? En dat je daar nerveus van wordt? Logisch, want een stabiele omzet is belangrijk om je bedrijf draaiend te houden. Daarom moeten klanten jou steeds opnieuw weten te vinden. Dat bereik je met een goede marketingstrategie, want die zorgt voor stabiliteit in je inkomsten. In de training effectieve online marketing leer je in twee dagen tijd hoe je met je website en ‘online marketingmachine’ voor de lange termijn zorgt voor een stabiele omzet.

Moeiteloos verkopen (2 dagen)

Meer omzet door een adviesgericht verkoopproces
Je hebt je bedrijf op orde en krijgt regelmatig aanvragen. Toch kan het zijn dat je een hekel hebt aan verkopen. Je hebt het gevoel dat je te veel moet ‘pushen’ en vraagt je regelmatig af of je klant wel op een verkoopgesprek zit te wachten. Herkenbaar? Dan is de training ‘Moeiteloos verkopen’ een absolute must. Na deze training zul je met plezier ieder verkoopgesprek in gaan en ontdekken dat je klanten als vanzelf ‘ja’ tegen je zeggen. Het geheim is de methodiek van adviesgericht verkopen.

Grip op je cijfers (2 dagen)

Stappenplan voor financiële vrijheid
Als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent. Gaat het goed met je bedrijf of moet je bijsturen? Waardevolle informatie bij het maken van keuzes. Je financiën zijn daarom een belangrijk fundament van je onderneming. Toch worden veel ondernemers niet direct enthousiast van het mogen bijwerken van de boekhouding. Een gemiste kans, want met de juiste financiële informatie én grip op je cijfers wordt de boekhouding leuk. Tijdens deze eerste dag leer je wat je nodig hebt om overzicht aan te brengen én te houden. Daarnaast leer je een systeem, waarmee je financiën voor jezelf makkelijk en leuk maakt.

Praktisch leiderschap (2 dagen)

Bouw een topteam en on
De groei van een organisatie of team is beperkt tot de effectiviteit van de leider. Goed leiderschap is de combinatie van kennis, inzicht en vaardigheden om de kennis en kunde van andere mensen in te zetten voor een gezamenlijk doel. Tijdens de training Praktisch Leidinggeven leer je hoe je een effectieve leider wordt. Je leert hoe je jouw droomteam samenstelt, hoe je zaken makkelijker delegeert en hoe je projecten effectiever kunt managen.


Inbegrepen bij deelname aan deze opleiding:

Tijdens Fundament van Groei bouw je stap-voor-stap een nieuw fundament voor de groei van je bedrijf. Je ontdekt hoe je van je klantreis een solide systeem maakt die zorgt voor consistente resultaten.

 • Inclusief arrangementskosten t.w.v. € 780
  Deelname aan deze opleiding is inclusief arrangementskosten. Koffie/thee/frisdrank/versnaperingen en alle trainingsmaterialen zijn inbegrepen.
 • Inclusief Zakelijk Succes Formule t.w.v. € 1.995
  Bij deelname aan Fundament van Groei is de online opleiding / modules van de ‘Zakelijk Succes Formule’ t.w.v. € 1.995 inbegrepen zodat jij en je team ten alle tijden een naslagwerk hebben om je marketing en sales te verbeteren.
 • Inclusief 1-op-1 businesscoaching t.w.v. € 995
  Wanneer je deelneemt aan de opleiding ‘Fundament van Groei’ wordt je persoonlijk begeleid door één van onze gecertificeerde businesscoaches. In totaal zijn er vijf telefonische 1-op-1 coachingsessies inbegrepen.

Interesse? Vraag vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier.

Bart van den Belt

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Groep en auteur van diverse boeken over ondernemerschap. Bart geeft de trainingen ‘Positioneer je bedrijf’ en ‘Succes in sales’.


Geert Bart van Weeghel

Geert Bart van Weeghel is eigenaar van een succesvol administratiekantoor. Daarnaast is hij als trainer financieel leiderschap betrokken bij CBMC. Geert Bart geeft de training ‘Grip op je cijfers’.


Robert van der Schaaf

Robert van der Schaaf ie eigenaar van een succesvol online marketingbureau en geeft al enkele jaren training voor de Zakelijk Succes Academie. Robert geeft de training ‘Effectieve online marketing’.


Susan Theunissen

Susan Theunissen is één van de absolute toptrainers in Nederland en vaste trainer voor o.a. de Boertien groep en Schouten & Nelissen. Susan geeft de training ‘Praktisch leidinggeven’.

Bij ons is wat je ziet ook wat je krijgt.

Bij al onze trainingen en opleidingen zijn alle bijkomende kosten inbegrepen. Wanneer er sprake is van een hele dag training zorgen wij altijd voor de lunch, koffie/thee, schrijfmaterialen etc.

We rekenen nooit extra materiaalkosten, literatuur kosten of arrangementkosten.
Als je je marketing goed wilt doen, dan is het belangrijk dat al je communicatie-uitingen kloppen. Om maximaal resultaat te halen uit dit traject kan er onder andere worden geadviseerd om te investeren in:
- een CRM-systeem
- een professionele huisstijl
- een nieuwe website
Eventueel kan ons zusterbedrijf 'MKBmarketing.nl' je daarbij helpen.
Jazeker, dat gebeurt ook regelmatig. Je mag als ondernemer zelf dit traject volgen, maar als je een team hebt mag je ook voor iedere training een teamlid sturen.

Informatie aanvragen

Meer informatie over Fundament van Groei?
Neem vrijblijvend contact op.