Herken je het volgende? Dat je heel graag resultaten wilt bereiken in je business maar ergens lukt het niet om aan de slag te gaan? Als je dat herkent dan heb je last van uitstelgedrag en het is noodzakelijk om dat te doorbreken als je resultaten wilt bereiken! Lees hieronder de drie stappen om eindelijk aan de slag te gaan.

Stap 1: Zorg voor voldoende redenen
De reden dat je ergens wil mee wilt starten is omdat je hebt ontdekt dat iets op dit moment nog niet is wat het zou kunnen zijn. Laten we eerlijk zijn: de reden dat je nu nog niet gestart bent is omdat het wel best is zoals het is. Goed is de grootste vijand van uitstekend. Zorg dus voor redenen waarom je aan de slag wilt gaan.

Stap 2: Maak een keuze
Er is niemand die de keuze voor je gaat maken om van de bank af te komen en te starten. Jij zult zelf moeten op staan. Het allerkleinste stapje (naar je computer toe lopen, je mail afsluiten of van de bank afkomen) is al voldoende om in actie te komen. Zorg er dus voor dat je een keuze maakt en dat ministapje gewoon doet.

Stap 3: Begin gewoon ergens
De veruit belangrijkste redenen waarom mensen niet beginnen met iets is omdat ze bang zijn om te falen of omdat ze niet zeker weten of de uitkomst goed genoeg is. Waarom zou je niet gewoon beginnen? Start gewoon ergens zonder te weten of het goed is. Begin ergens en zie wel waar je uit komt.

Wat doe jij om uitstelgedrag te doorbreken?
Laat hieronder je reactie achter!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *