Ik weet nog goed dat ik in oktober 2013 spontaan de eerste Zakelijk Succes Seminar organiseerde. Niemand in ondernemersland kende me. Ik had nog geen boek geschreven. En eerlijk gezegd had ik geen idee hoe ik in drie weken tijd een zaal met deelnemers kon vullen. Via Mike, een relatie van me, werd ik geïntroduceerd aan Joël. Hij volgde een masterclass in sales en zou me kunnen helpen om ondernemers te bellen. En dus hadden Joël en ik een afspraak gepland. Ik legde mijn plan voor, we keken elkaar aan en besloten ervoor te gaan. In drie weken tijd zouden we 50 deelnemers in de zaal krijgen.

Heel veel uren bellen en iedere dag hard werken.

De dag van het eerste seminar was daar. 55 Deelnemers. Joël en ik hadden er alles aan gedaan om het vol te krijgen. Ik via online marketing, Joël met de telefoon. De dag bleek een overweldigend succes en we hadden twaalf deelnemers aan de eerste versie van onze ondernemersopleiding.
Ik denk met een glimlach terug aan die eerste periode. We hebben in het eerste jaar enorm hard gewerkt. En het heeft zich dubbel en dwars uitbetaalt. Inmiddels organiseren we vijf keer per jaar het seminar en krijgen we de zaal met een paar mailtjes vol. En in april komt mijn derde boek uit: ‘De Online Marketingmachine’.

Waarom een expertstatus je leven veel leuker maakt

Als iemand je vertelt dat het makkelijk is en dat je niet hard hoeft te werken om ‘expert’ te worden in je branche dan moet je hem niet geloven. Het is hard werken maar het is alle moeite meer dan waard. Het is zo gaaf om te zien dat je mensen echt verder helpt om hun dromen te realiseren. Vooral de mailtjes die ik krijg van ondernemers die jarenlang hebben geworsteld en nu een doorbraak hebben, raken me keer op keer weer. Gisteren sprak ik nog met Nadine, één van onze eerste klanten. Ze vertelde me dat ze met haar team 1000 medewerkers van een zorgorganisatie mag trainen en dat onze ondernemersopleiding absoluut heeft gezorgd voor een stroomversnelling. (ik noem het droomversnelling) Dat maakt mijn werk meer de moeite waard.

Op 30 september 2017 ga ik iets heel bijzonders doen: ik ga dit jaar eenmalig het expertsummit organiseren. Ter ere van het uitkomen van mijn nieuwe boek. Volledig gratis. Omdat ik jou wil helpen om ook expert te worden in je vakgebied. Als jij je invloed vergroot en je impact verdiept kun je nog meer mensen helpen om hun leven of bedrijf te veranderen. Laat hieronder je gegevens achter en ik hou je op de hoogte zodra de inschrijvingen openen.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *