Nieuw boek: De Online Marketing Machine

wat iedere ondernemer moet weten over online marketing

Je bent een kei in je vak en hebt je klanten echt iets te bieden, daarom ben je zelfstandig ondernemer geworden. Je hebt een prachtige website met professionele foto’s en leuke teksten, en hebt al je relaties daarop geattendeerd. Maar het blijft stil … Bart van den Belt maakte precies hetzelfde mee en liet het er niet bij zitten. Hij verdiepte zich in alle aspecten van online marketing en maakte verschillende online concepten waarmee hij een stabiele stroom van klanten trekt en verzekerd is van goede inkomsten. 

De Online marketing machine van Bart van den Belt

In De onlinemarketingmachine laat Van den Belt stap voor stap zien hoe je alle onderdelen van online marketing samenvoegt tot een ijzersterke, geoliede machine. Met een goed ingerichte website, slimme contentmarketing, blogs en e-mailmarketing trek je de juiste klanten, die weer nieuwe klanten aanbrengen. De onlinemarketingmachine zorgt voor omzet, groei en vrijheid.

  • Een complete onlinemarketingstrategie, gebaseerd op ruim tien jaar ervaring met online ondernemen.
  • Boordevol praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.
  • Voor alle zzp’ers die zeker willen zijn van een stabiele stroom inkomsten.

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy. Hij verzorgt seminars en trainingen over (online) marketing, sales en ondernemerschap. In 2014 werd hij uitgeroepen tot Freelancer of the year. Hij is auteur van de bestseller Fluitend veranderen.

Online marketing is niet zo moeilijk. Je moet gewoon bij het begin beginnen.

Klik hier om het boek te bestellen!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *