(nieuw) Lanceer je bedrijf!

Leer in 12 weken tijd hoe jij je bedrijf succesvol opstart

Dit is een tijdelijk aanbod. Deze aanbieding is nog zolang geldig:

Beste ondernemer,

Fijn dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Wil je graag deelnemen aan het ZSA Jaarprogramma maar heb je nog geen budget?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Omdat ik regelmatig ondernemers tegenkom zoals jij (goed in hun vak, maar nog niet de gewenste resultaten) heb ik een compleet nieuw jaarprogramma ontwikkeld met drie doelen:

  1. Je helpen de basis van je bedrijf verbetert
  2. Je helpen je omzet te verhogen
  3. Je voorbereiden om volgend jaar alsnog deel te nemen aan het Zakelijk Succes Jaarprogramma

Ik heb maar één marketingstrategie…

Mijn persoonlijke missie is: “Serving God by developing people”. Ik verdien met spreken en trainen mijn boterham, maar de échte reden dat ik dit doe is omdat ik je verder wil helpen in je ontwikkeling.

Daarom heb ik maar één marketingstrategie: het allerbeste programma bieden dat er is tegen de allerbeste prijs. Dat is de reden dat al mijn klanten nieuwe klanten aanbrengen.

Waarom Lanceer je bedrijf! zo effectief is…

Als ondernemer komt er onwijs veel op je af:
– website inrichten
– online marketing opzetten
– acquisitie
– administratie
– je klanten verder helpen
– … etc.

Het grootste probleem van ondernemers in deze fase is dan ook:
1. Waar begin ik?
2. Hoe krijg ik het allemaal voor elkaar?

Hoe ik dat weet? Enerzijds omdat ik zelf al ruim 17 jaar onderneem. Anderzijds omdat ik jaarlijks zo’n 2500 ondernemers train en vele ondernemers (en bekende businesscoaches) persoonlijk heb begeleid.

De oplossing: een stap-voor-stap plan
Naast ondernemerschap heb ik me gespecialiseerd in gedragsverandering. Vanaf de eerste dag dat ik bezig ben met de Zakelijk Succes Academie heb ik me dan ook afgevraagd: “Hoe kan ik het leerrendement zo groot mogelijk maken en zorgen dat ondernemers resultaten realiseren?”. Het antwoord is eenvoudig: ik heb de stappen klein gemaakt.

Iedere maand 3 stappen van max. 25 minuten, that’s it.
Niets erger dan een online programma kopen zonder een gedegen proces. Daarom hebben we een gestructureerd groeiplan voor je gemaakt, in combinatie met een tweedaagse livetraining. Je zet iedere maand drie stappen van max. 25 minuten per stap, dat is te doen toch? Stel je voor dat je 12 maanden achter elkaar volgens een specifieke structuur, 3 stappen zeg… Dan heb je 36 stappen gemaakt in je bedrijf. De impact daarvan is enorm groot!

“Krijg ik wel voldoende verdieping?”
Goede vraag. Yes. Die krijg je. Want naast het maandelijkse proces (dat is de hoofdlijn) krijg je een jaar lang toegang tot alle online trainingen met verdieping zodat je op je eigen tempo aan de slag kan met dat stukje verdieping waar je behoefte aan hebt. Daarnaast zit er een tweedaagse live training commerciële vaardigheden in, waarin je twee dagen lang aan je bedrijf werkt.

Wat krijg je bij Lanceer je bedrijf!?
Het is een businessprogramma dat iedere ondernemer kan betalen en je tegelijkertijd hele grote stappen helpt te zetten. In dit programma krijg je:

  • Tweedaagse live Marketing Bootcamp op een toplocatie op 24 en 25 september 2020 t.w.v. € 995
  • 12 Maandelijkse modules met iedere maand drie opdrachten om je stap-voor-stap te helpen je basis te verbeteren en je omzet te verhogen t.w.v. € 1195
  • Twaalf maanden toegang tot al mijn online trainingen voor ondernemers t.w.v. € 1995

De totale waarde is dus: € 4.185

Jouw investering is tijdelijk slechts 12x € 95

That’s it. Een no-brainer lijkt me.

Laten we samen aan de slag gaan om je bedrijf te verbeteren. Schrijf je nu direct in en je krijgt zometeen direct toegang tot alle online trainingen.

Ik kijk ernaar uit om je verder te helpen.

Met een glimlach,

PS: Succes is voor de doeners
Doe dit programma alleen als je ook echt van plan bent om iedere maand de drie opdrachten te doen. Dan gaat het jou ook echt verder helpen en krijg ik er een ambassadeur bij.

PPS: Dit is een tijdelijke actie
Dit is een nieuw programma en een tijdelijke aanbieding. Ik weet niet hoe lang ik dit aanbod online laat staan. Je kunt geen rechten ontlenen aan deze pagina.

Met het afrekenen van € 95 ga je akkoord met een automatische incasso van de resterende termijnen van 11x € 95 excl. Direct na het inschrijven:

  • krijg je direct toegang tot alle online trainingen
  • krijg je direct toegang tot zakelijk succes community
  • krijg je vanaf januari t/m december iedere maand een video met drie opdrachten
  • wordt je ingeschreven voor de Marketing Bootcamp op 24/25 september 2020