meetbaar resultaat

Businesscoach

Als ondernemer wil je groeien. De uitdaging bij die groei is echter dat je op veel borden tegelijk moet schakelen. Het ene moment ben je bezig met het structureren van je financiën, even later ben je bezig met het uitbreiden van je personeelsbestand en weer even later moet de sales worden verbetert. Tijd voor een businesscoach.

Wij ontwikkelen samen met jou een strategisch groeiplan
Als je alles alleen doet is dat een onmogelijke taak. En daar komen onze businesscoaches om de hoek kijken. Wij helpen je met een strategisch groeiplan om je ambities te realiseren.

Businesscoach Nederland

De Zakelijk Succes Academie werkt voor businesscoaching nauw samen met Businesscoach Nederland. BCnl is de enige organisatie in Nederland die werkt met een accreditatie voor businesscoaching. Op deze manier weet je zeker dat je met een ervaren businesscoach spreekt, die niet alleen ervaring heeft in het bedrijfsleven maar ook een stevige opleiding achter de rug heeft om MKB-bedrijven te analyseren en verbeteren.

Als het nodig is werken we met een team van businesscoaches

Meer dan eens blijkt dat het wenselijk is om diverse specialisten in te schakelen om een bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Zo kan het zijn dat je start met het verbeteren van je sales- en marketing en dat de impact daarvan dermate groot is dat je tegen problemen in de organisatieontwikkeling doorgroeit. Iedere businesscoach heeft een eigen specialisatie en we werken vaak met elkaar samen om de gewenste bedrijfsresultaten te bereiken.

Wij zijn betrokken bij jouw bedrijf

We maken graag kennis met je om te kijken hoe we je kunnen helpen je ambities te realiseren. Maak kennis met onze businesscoaches of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Businesscoach Martijn Wijnen

Martijn Wijnen, partner

Wij helpen je o.a. met:

  • verhogen van je omzet en winst
  • systematiseren van je bedrijfsprocessen
  • sales- en marketing verbeteren
  • missie, visie en kernwaarden helder krijgen
  • leiderschapsontwikkeling
  • financieel (her-) structureren
  • mt- en teamcoaching
  • strategisch bedrijfsadvies