Header Bart van den Belt

 

logo Bart van den Belt
Je kunt Bart kennen van:
Foto Bart en Sanne van den Belt

Bart van den Belt

Bart van den Belt ('84) is vijftien jaar getrouwd met Sanne en vader van Ezra. Daarnaast is hij eigenaar van verschillende bedrijven en auteur van diverse boeken over persoonlijk leiderschap, marketing, sales en ondernemen.

Bart over ondernemerschap
"Ik ben de Zakelijk Succes Academie begonnen omdat ik een verschil wilde maken voor ondernemers. Ondernemen is een vak op zich. Voor veel professionals is het een vak naast hun échte vak. Ondernemerschap is zo gaaf omdat het veel van je vraagt in de breedte. Het daagt je uit om meer te zijn dan je bent en telkens weer naar het volgende niveau te gaan. Exact dat is waar ik mijn klanten mee help."

Professionele achtergrond
De afgelopen vijftien jaar heeft Bart diverse bedrijven ontwikkeld en verkocht. Sinds 2010 hebben meer dan 500 organisaties hem ingehuurd als spreker, trainer of business consultant. Bart helpt ondernemers hun bedrijf te systematiseren en hun winst substantieel te verhogen. Hierdoor kunnen ze doen waarvoor ze gemaakt zijn en de meeste impact maken voor hun klanten.

ONS TEAM

backoffice Jessica van Amerongen
Jessica van Amerongen
Backoffice medewerker en assistente van Bart. Leergierig en enthousiast.Houdt zich sinds kort bezig met het grootbrengen van haar eigen kippen.
Foto van Lieselore
Lieselore van Dijkhuizen
Zakelijk Succes Coach en relatiebeheerder. Goed in het verbinden van mensen. Wandelt graag met de hond en houdt ervan om op het podium te staan.
arrow_drop_up arrow_drop_down