Je kan Bart kennen van:

Bart heeft o.a. gewerkt voor:

Bart van den Belt

auteur, spreker en businesscoach

Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen, ‘Lanceer je bedrijf’, ‘De online marketingmachine’ en ‘Waag de sprong’. In 2014 is hij uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’.

Hij is 13 jaar getrouwd met Sanne. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en leiderschap voor diverse organisaties.

Auteur, businesscoach & ondernemer
In de afgelopen 12 jaar heb ik het voorrecht gehad om verschillende bedrijven en concepten te mogen ontwikkelen en verkopen. Na een succesvolle carrière als entertainer ben ik in 2006 gestart met mijn eigen artiestenbureau Multitainment BV. Binnen korte tijd zette ik meer dan 20 websites op en verzorgden we o.a. via ArtiestBoeken.nl jaarlijks zo’n 400 boekingen binnen de artiestenbranche.

Vanaf 2010 heb ik voor meer dan 250 organisaties mogen werken als spreker, trainer en business consultant. De lessen die ik de heb geleerd vormen, in combinatie met tientallen gevolgde trainingen, de basis voor de resultaten die ik neerzet met met mijn klanten.

Waarom ik gestart ben met het trainen van ondernemers
De grootste denkfout die ondernemers maken is dat ze succesvol kunnen worden met alleen hun vakkennis. Veel ondernemers denken dat zij doordat ze goed zijn in hun vak ook automatisch een succesvol bedrijf kunnen neerzetten. Niets is minder waar.

“Ik help ondernemers hun bedrijf te systematiseren en hun winst substantieel te verhogen. Hierdoor kunnen ze doen waarvoor ze gemaakt zijn en de meeste impact maken voor hun klanten.”

Wanneer je zakelijk succes wilt bereiken is het belangrijk om te werken aan je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het belangrijk dat je kennis en vaardigheden aanleert in marketing, verkopen, waardecreatie, kritisch denken, financieel management en nog veel meer.

Het investeren in je ondernemerschap levert je gegarandeerd winst op: die nieuwe vaardigheden kun je de rest van je leven inzetten.

Als Christen werk en leef ik vanuit mijn kernwaarden
Als je snel rijk wilt worden zonder waarde toe te voegen moet je niet bij mij zijn. Als je een solide basis wilt opzetten waarmee je financiële rust en continuïteit creëert én je omzet substantieel verhoogt dan ben ik de juiste persoon om je te helpen.

Ik leef, werk en denk vanuit mijn kernwaarden: Liefde, Echtheid, Eenvoud en Rentmeesterschap. Mijn persoonlijke missie is: Serving God by developing people. Dit zul je ook merken in mijn trainingen.

Ik train altijd op drie niveaus tegelijk:
1. competenties en strategie
2. overtuigingen en mindset
3. kernwaarden en identiteit

Je leert bij mij alle strategieën (1) die je nodig hebt om zakelijk succes te realiseren. Daarnaast werk ik continu met het doorbreken van beperkende overtuigingen / het installeren van bevrijdende overtuigingen (2) en het borgen van vertrouwen op identiteitsniveau (3). Dit is hét winnende verschil waardoor je bij mijn programma’s wél blijvende zakelijke groei realiseert.

Zakelijk Succes is voor mij…
financiële vrijheid creëren
door te doen wat ik leuk vind,
met mensen waar ik van hou,
in een omgeving waarin ik een verschil kunt maken.

Succes is een gevolg van consistent geven wat je hebt op de plek waar je bent. Succes is nooit een doel op zich maar altijd een gevolg van jezelf in dienst stellen van een ander.

Meer lezen?

Biografie | Curriculum Vitae