Bart van den Belt

Bart is getrouwd met Sanne en vader van Ezra. Daarnaast is hij (mede-) eigenaar van verschillende bedrijven en auteur van  diverse boeken over persoonlijk- en zakelijk leiderschap. 

Ondernemen is een vak

De grootste denkfout die ondernemers maken is dat ze succesvol kunnen worden met alleen hun vakkennis. Veel ondernemers denken dat zij doordat ze goed zijn in hun vak ook automatisch een succesvol bedrijf kunnen neerzetten. Niets is minder waar.

Wanneer je zakelijk succes wilt bereiken is het belangrijk om te werken aan je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het belangrijk dat je kennis en vaardigheden aanleert in marketing, verkopen, waardecreatie, kritisch denken, financieel management en nog veel meer.

Het investeren in je ondernemerschap levert je gegarandeerd winst op: die nieuwe vaardigheden kun je de rest van je leven inzetten.

Zakelijk Succes is voor mij:

financiële vrijheid creëren
door te doen wat ik leuk vind,
met mensen waar ik om geef,
in een omgeving waarin ik een verschil kan maken.

Succes is een gevolg van consistent geven wat je hebt op de plek waar je bent. Succes is nooit een doel op zich maar altijd een gevolg van jezelf in dienst stellen van een ander.

Alignment tussen competenties en identiteit
1. competenties en strategie
2. overtuigingen en mindset
3. kernwaarden en identiteit

Je leert bij mij alle strategieën (1) die je nodig hebt om zakelijk succes te realiseren. Daarnaast werk ik continu met het doorbreken van beperkende overtuigingen / het installeren van bevrijdende overtuigingen (2) en het borgen van vertrouwen op identiteitsniveau (3). Dit is hét winnende verschil waardoor je bij mijn programma’s wél blijvende zakelijke groei realiseert.

Als Christen werk en leef ik vanuit mijn kernwaarden
Ik leef, werk en denk vanuit mijn kernwaarden: Echtheid, Eenvoud en Resultaatgerichtheid. Dit zul je ook merken als je training bij me volgt. Als je wilt werken aan je ‘money mindset’ of als je ‘geld wil manifesteren door de wet van de aantrekkingskracht’ moet je niet bij mij zijn. Als je een solide basis wilt opzetten waarmee je financiële rust en continuïteit creëert én je omzet substantieel verhoogt dan ben ik de juiste persoon om je te helpen.